Sep 3, 2014

WANITA MEMILIH BIO SELEZA KERANA .......

 
Bio Seleza Feminine Pad sangat istimewa kerana :-
1) Diperbuat daripada kapas
2) Mengandungi tenaga Bio Velocity
3) Mengandungi Infrared Rays
4) Mempunyai ion negatif yang dapat membunuh kuman
5) Lancarkan peredaran darah
6) Memberikan keselesaan

PENGGUNAAN BIO SELEZA DAPAT MEMBANTU MENGURANGKAN
1) Risiko KANSER RAHIM
2) Vagina Odor
3) Keputihan
4) Jangkitan kuman pada vagina

KENAPA PERLU BERTUKAR KEPADA BIO SELEZA?
1) Diperbuat daripada kapas (cotton), bukan recycle paper
2) Cotton bersih dan lembut sebagai bahan penyerap
3) Mempunyai gel penyerapan yang selamat, sama digunakan dalam lampin bayi yang diiktiraf oleh WHO

1 BOX (6 PACKS : 10 PCS/PACK) = RM 128

1 BOX (6 PACKS : 30 PCS/PACK) = RM 138
 

Order and inquiries
013 990 9903
Nadhyra Sidek
GLAMpreneur Kuala Lumpur
nadhyrasidek@yahoo.com
 

Sep 2, 2014

BIO SELEZA FEMININE PAD

1 box (6 packs : 30 pcs/pack) = RM 138

1 box (6 packs : 10 pcs/pack) = RM 128
Postage +RM 5 (Semenanjung Malaysia)
Postage + RM 6 (Sabah/Sarawak)
 
FREE POSTAGE PROMOTION
from 1st September 2014 to 30 September 2014
 
Order and inquiries, 
013 990 9903
Nadhyra Sidek
GLAMpreneur Kuala Lumpur

Aug 31, 2014

8 KELEBIHAN BIO SELEZA FEMININE PAD

1) JALUR TERAS ANTI BAKTERIA
Dirumuskan dengan Bio-Activated Energy, Nano Silver dan Ion negative yang dapat membunuh bakteria
 
2) PENYERAPAN SECARA HIPER
Menyerap cecair dengan cepat
 
3) REKAAN KAWALAN KEBOCORAN YANG UNGGUL
Cegah kebocoran. Jadikan kulit berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa
 
 
4) PERMUKAAN KAPAS YANG LEMBUT
Polimer penyerap yang berkesan. Mengurangkan reaksi akibat allergi kulit
 
 
5) LAPISAN BERONGGA UNTUK PENGALIRAN UDARA
Peredaran udara yang lebih baik. Kurangkan kelembapan dan bau. Membantu menghalang pembiakan bakteria
 
 
6) ULTRA NIPIS
Keselesaan dan kesegaran yang berpanjangan. Mempunyai kesan anti-radang
 
 
7) TIDAK BERTOKSIK & MESRA KULIT
Menggunakan pelekat yang berkualiti tinggi. reka bentuk jalur yang ergonomic untuk kekalkan kedudukan setiap lapisan dengan kukuh
 
 
8) PERLINDUNGAN KEBERSIHAN YANG MAKSIMUM
Dibungkus dalam pek aluminium yang mudah dibawa. Memberikan perlindungan kebersihan yang maksimum

Jan 8, 2014

HAI O PRODUCTS IN THE HOUSE

Assalamualaikum and a very good day to all, Nadh sempat stock up products Hai O untuk awal tahun 2014 ni. In shaa allah akan stock up more. Kepada sesiapa yang berminat untuk guna products Hai O, boleh hubungi Nadh ye. Stock terhad

Marine Essence Beauty Bar

Marine Essence Body Wash

Marine Essence Nourishing Shampoo

Hai O Mineral Coffee

BB Plus Collagen 

Herbal Maharani

Lactolite

Premium Beautiful Corset

013 990 9903

Nadhyra Sidek

GLAMpreneur Kuala Lumpur

Email : nadhyrasidek@yahoo.com

Instagram : Nadhyrasidek

Jan 3, 2014

JUMAAT PERTAMA DI TAHUN 2014

Alhamdulillah, bertemu lagi kita dengan penghulu seluruh hari. Semoga hari ni kita dapat top up lagi pahala sebanyak mungkin, in shaa allah, ameen =)


Nov 29, 2013

MUMMY BUNNY's KITCHEN NEW BLOG

Hi kawan-kawan. Lately ni ramai tanya kenapa Nadh takde upload gambar cake lagi dalam blog ni. 
Sebab
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Yup, we've moved to HERE
Unfortunately new blog still under construction
Ambil masa jugak nak upload gambar-gambar lama ke dalam blog baru. In shaa allah Nadh akan sentiasa update my online bakery business di situ
More PROMOTION and NEW PRDUCTS will be advertised soon
So
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Thanks so much for supporting Mummy Bunny's Kitchen
Love,
Nadhyra Sidek
013 990 9903
Email : nadhyrasidek@yahoo.com


Nov 28, 2013

MARINE ESSENCE NOURISHING SHAMPOO

Biasa tak kita dengar kawan-kawan atau ahli keluarga kita share problem ni

 "Alamak, rambut aku banyak gugur lah sekarang ni ..."

"Adoiyaii, umur muda lagi, tapi rambut putih dah banyak pulak naik ..."

"Makin lama, makin berkerak kulit kepala. Macam-macam jenis shampoo dah guna. Tapi gatal-gatal pun tak hilang lagi ...."

Tak cuba, kita tak tahu. In shaa allah dengan penggunaan kerap Marine Essence Nourishing Shampoo ni boleh bantu anda untuk selesaikan masalah rambut

Hanya RM 33 sebotol

Antara bahan-bahan yang digunakan dalam penghasilan Marine Essence Nourishing Shampoo ialah Garam Buluh, Ekstrak Teh, Ekstrak Kapas Biji dan Protein Susu


Boleh order pada Nadh di

013 990 9903

Boleh by post or by hand

Email : nadhyrasidek@yahoo.com


SABUN WANGI HIJAU MARINE ESSENCE BEAUTY BAR OUT OF STOCK? INILAH ALTERNATIFNYA

Ramai yang call and order Marine Essence Beauty Bar dengan Nadh, tapi sorry sangat-sangat sebab currently out of stock. Once dah ada kat tangan, Nadh distribute ye. Tapi jangan risau, liquid punya pun sama jer fungsi dengan sabun bar. Marine Essence Body Wash lagi senang nak apply dan cepat sebab sabun berbentuk cecair kan. Cecair mandian Marine Essence Body Wash ini dirumus khas hasil penggabungan teknologi inovatif ramuan semulajadi  dan botani Garam Buluh untuk membersih, menyihatkan dan melembapkan kulit
Antara bahan-bahan yang ada dalam Marine Essence Body Wash ni ialah Garam Buluh, Ekstrak teh, Aloe Vera dan pelbagai lagi. Patutlah ramai yang dah guna, ramai yang bagi feedback positif. Rupanya Marine Essence Body Wash ni bukan setakat bersihkan badan, tetapi sesuai untuk semua jenis kulit, dari peringkat bayi sehingga peringkat dewasa termasuk warga tua
Best sangat guna Marine Essence Body Wash ni sebab kulit bertambah sihat dan dapat halang pelbagai masalah kulit

Sebotol RM 33 sahaja

Untuk order, boleh contact Nadh di

013 990 9903

Email : nadhyrasidek@yahoo.com